Advocatenrun

Op 4 juni lopen we de 8ste Advocatenrun!
Alle informatie over het programma vindt u op deze pagina.
 Schrijf hier in

Loop u warm voor de Advocatenrun op 4 juni

Naar goede gewoonte organiseert de OVB in juni haar sportieve familiehappening aan het Koloniënpaleis in Tervuren. De Advocatenrun is niet zomaar een loopwedstrijd, want ook fietsers, wandelaars en uiteraard supporters genieten van die dag. Dankzij de kinderanimatie is de Advocatenrun naast een kantoorhappening ook een familie-evenement.
 
Aan de succesformule wordt niet geraakt. Sportievelingen kunnen opnieuw meelopen met de 5 of 12 km-loopwedstrijd. In de categorie -12-jarigen kunnen kinderen ook dit jaar om de eerste plaats strijden.
 
Benieuwd? Snuif de sfeer op en bekijk hier de foto's van vorig jaar.
Vragen? Neem contact op met inschrijvingenrun@ordevanvlaamsebalies.be.

Inschrijven voor de AdvocatenrunSchrijf hier in

Prijs voorinschrijvingen
volwassenen (ook supporters): € 30 
kinderen (6-12 jaar): € 15 
kinderen (<5 jaar): gratis 
Na inschrijving ontvangt u per mail de gegevens voor de betaling via overschrijving.

Programma

Vanaf 12u15: Onthaal en daginschrijvingen
Vanaf 12u15: Afhaling & afstelling fietsen
Fiets besteld? Dan kan u die vanaf 12u15 ophalen aan het Koloniënpaleis.
13u30: Start fietstochten met stadsfiets en mountainbike
Ontdek Tervuren met de fiets (stadsfiets of mountainbike Info ).
 
  • Tijdens de fietstocht met de stadsfiets houden we een tussenstop bij druivenserres De Voarenberg en B&B Hippodroom voor een proeverij. 
  • De mountainbikers volgen de officiële mountainbikeroute in het Zonïënwoud.
De gids houdt rekening met het tempo van de groep. Breng zelf zeker een flesje water en eventueel een extra tussendoortje mee voor tijdens de fietstocht. 
14u: Kidsrun
Een run van 1 km door het park van Tervuren voor kinderen van 4 tot 10 jaar.
14u20: Opwarming 5 km
Warm samen met de Kinépraktijk uw spieren op vooraleer u met de loopwedstrijd start. Ook getrainde kinderen kunnen meelopen.
14u30: Start loopwedstrijd 5 km, Nordic Walking, circusworkshop en weetjeswandeling
Nordic Walking
Tijdens de Nordic Walking traint u met de speciale stokken uw lichaam intensiever dan tijdens gewoon wandelen. Breng zelf uw wandelstokken mee.
Circusworkshop
Tijdens de circusworkshop van Circodans leren kinderen allerhande circustechnieken zoals evenwicht, jongleren, acrobatie en circustheater. Misschien geven ze zelfs een minivoorstelling aan de ouders. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn welkom onder begeleiding van de ouders.
Weetjeswandeling
De weetjeswandeling is een wandeling doorheen Tervuren met als thema de koloniale geschiedenis en Leopold II. We stoppen regelmatig en staan stil bij de koloniale geschiedenis van België en de invloed die koning Leopold II heeft gehad op de huidige architectuur van Tervuren. De wandeling is in totaal 5,6 km (zo'n 2 uur).
Onderweg houden we ook even halt voor een lokaal proevertje (streekbier).
15u15: Opwarming en start loopwedstrijd 12 km
Tijdens de run van 12 km wordt u tweemaal bevoorraad. Ook getrainde kinderen kunnen meelopen.
17u: Opening buffetten

18u: Prijsuitreiking

Doorlopend
  • Kinderanimatie: springkastelen, grime, glittertattoos en crazy hair (funky kapsalon) door Papillonneke, cupcakes versieren met Isabelle Vermeersch, affiche Advocatenrun inkleuren.
  • Massagestand: een deugddoende massage na afloop van de run door de Kinépraktijk Hoeilaart, onder leiding van kinesist Geert Boydens.
  • Eten: smoothies, fruit, pannenkoeken, ijs, salades en pasta’s. Inbegrepen in de deelnameprijs.

Specialiteit: lopende zaken

Advocaten die meelopen met de 5 of 12 km kunnen het gekende OVB-sportshirt van Nike 'Specialiteit: lopende zaken' op 4 juni gratis afhalen aan de balie van het Koloniënpaleis.

Opgelet: énkel voor advocaten die in het verleden nog geen T-shirt hebben gekregen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Graag een T-shirt zonder deelname aan de Advocatenrun? Dat kan!
Advocaten die niet deelnemen aan de Advocatenrun maar toch graag het OVB-sportshirt willen, kunnen dat via dit formulier bestellen.

Bezorg ons het ingevulde formulier per e-mail via inschrijvingenrun@ordevanvlaamsebalies.be of per fax via 02 227 54 79 en stort € 20 op het rekeningnummer BE97 3631 6620 0749 van de Orde van Vlaamse Balies met de melding: T-shirt + uw naam.

Na ontvangst van de betaling bezorgen wij u het T-shirt.

Steun Advocaten Zonder Grenzen

Per inschrijving van een volwassen deelnemer schenkt de OVB € 2 aan Advocaten Zonder Grenzen, een internationale NGO die zich inzet voor de verdediging van de mensenrechten en de ondersteuning van justitie. 

Respect voor mensenrechten

Alle deelnemers aan de Advocatenrun kunnen die dag een wenskaart voor mensenrechten ondertekenen. AdZG hangt al die kaartjes aan ballonnen en laat die symbolisch de lucht in vliegen om aandacht en respect te vragen voor mensenrechten, wereldwijd. 

Neem zelf een kijkje op www.asf.be.

ZA-Team, de Kinépraktijk en 2ManSound

Voor de Advocatenrun kan de OVB rekenen op de professionele begeleiding van: 

Sportclub ZA-Team (Zoniën Athletics Team)
Voor het achtste jaar op rij kan de OVB rekenen op de logistieke steun van het ZA-Team voor de organisatie van de Advocatenrun.
De Kinépraktijk
Onder leiding van kinesist Geert Boydens zorgt de Kinépraktijk opnieuw voor de opwarming voor de loopwedstrijden. Ook na de inspanningen kunt u genieten van een deugddoende massage. De Kinépraktijk is gevestigd in Hoeilaart en verzorgt onder meer orthopedische en sportrevalidatie, sportpreventie, neurologische revalidatie en psychomotoriek.
2ManSound
De presentatie van de Advocatenrun is opnieuw in handen van 2ManSound. Na de wedstrijden zorgen ze voor een spetterend optreden! 2ManSound is een onderdeel van de vzw Ready to Go, die actief is in de sport- en cultuurwereld. Zowel Frank als Wim hebben de afgelopen 20 jaar met diverse pop- en rockbands het hele Vlaamse land doorkruist.

Bereikbaarheid Koloniënpaleis

Koloniënpaleis, Paleizenlaan 1, 3080 Tervuren.
Via R0, afrit Tervuren, N3 richting Tervuren tot aan de rotonde.
Buslijnen 315, 317, 410, halte terminus tram en 830, halte centrum.

Kleedruimtes en bewaarplaats sporttassen aanwezig. Geen douches beschikbaar wegens pinksterweekend. 

Met dank aan

Onze hoofdsponsors


Onze sponsors
                                         
Dank aan