Nieuws en standpunten

Work 1 Hour for Life brengt 37.203 euro op!

Work 1 Hour for Life brengt 37.203 euro op. Maar liefst 543 advocaten van 103 advocatenkantoren werkten “1 Hour for Life” ten voordele van de Belgische projecten van SOS Kinderdorpen. Bestuurder Gracy Saerens maakte dat maandagavond live bij Studio Brussel bekend.

Net als vorig jaar nam de Orde van Vlaamse Balies deel aan de Warmste Week tijdens Music for Life ten voordele van SOS Kinderdorpen om zo de rechten van kinderen zowel in België als wereldwijd te steunen. Want kinderrechten worden nog te vaak geschonden.

De OVB dankt alle advocatenkantoren die meewerkten aan deze actie!

Wij werken vandaag één uur ten voordele van SOS Kinderdorpen

Studio Brussel geeft vandaag het startschot voor de Warmste Week tijdens Music for Life. Net als vorig jaar neemt de Orde van Vlaamse Balies deel ten voordele van SOS Kinderdorpen om zo de rechten van kinderen zowel in België als wereldwijd te steunen. Want kinderrechten worden nog te vaak geschonden.
 
Daarom lanceerden wij een warme oproep aan de Vlaamse advocatenkantoren om op maandag 18 december “1 Hour for Life” te werken voor kwetsbare kinderen. Al meer dan 100 advocatenkantoren nemen deel aan de actie. Bestuurder Gracy Saerens maakt vanavond omstreeks 18u40 live bij Studio Brussel bekend hoeveel de actie heeft opgebracht. 

Persprijs

De Persprijs Orde van Vlaamse Balies wordt uitgereikt aan de beste Belgisch-Nederlandstalige publicatie/programma over recht in het algemeen en rechtbankverslaggeving in het bijzonder. De winnaar krijgt € 7.500. De prijs wordt elke drie jaar uitgereikt.

Meer weten