Over de OVB

Onze organisatie

De Orde van Vlaamse Balies (OVB) vertegenwoordigt alle (zijnde meer dan 10.500) Vlaamse advocaten en behartigt als beroepsorganisatie de belangen van de advocatuur in haar contacten met de overheden.   

Campagnes

De Orde van Vlaamse Balies streeft er ook naar het bewustzijn aan te wakkeren dat u beter vroeg dan laat een beroep doet op een advocaat. De rol van een advocaat is divers. Hij treedt zowel op als bemiddelaar, adviseur, onderhandelaar als verdediger.

Op tijd en juist advies inwinnen, bespaart u heel wat leed en geld.
Ontdek wat een advocaat voor u kan doen.

Een advocaat beter vroeg dan laat
Bekijk hier de verschillende campagnes en beluister de radiospotjes of bekijk de tv- of internetspots.
Download de posters en leer meer over het project 'Advocaat in de school'.

bouwen
www.advocaat.be/adrem

Ad Rem

Gedurende 16 jaar zond de Orde van Vlaamse Balies elke drie maanden haar tijdschrift Ad Rem naar alle Vlaamse advocaten. 

Ad Rem bracht actuele artikels voor een betere praktijkuitvoering, praktische leidraden voor de advocaat-ondernemer, boeiende debatten over hot topics en nieuws van en voor de advocaat.

De laatste editie van Ad Rem vindt u op www.advocaat.be/adrem. Advocaten kunnen alle edities van Ad Rem nalezen op het privaat luik.

Adverteren of sponsoren?

Adverteren in een van de media van de Orde van Vlaamse Balies (driemaandelijks magazine Ad Rem, website, …) of een van onze evenementen sponsoren?

Neem dan contact op met onze reclameregie B-Net via 016 63 20 65 of bie@b-net.be.

Werken bij de Orde van Vlaamse Balies

Op zoek naar een job bij de Orde van Vlaamse Balies of Diplad? Misschien spreekt één van onze openstaande vacatures u aan.