Work 1 Hour for Life

Elk kind heeft rechten. Al worden die nog te vaak geschonden. De OVB zet daarom, samen met SOS Kinderdorpen, de actie Work 1 Hour for Life op, in het kader van Music for Life.

Neem deel aan Work 1 Hour for Life

Net als vorig jaar neemt de Orde van Vlaamse Balies deel aan de Warmste Week ten voordele van SOS Kinderdorpen om zo de rechten van kinderen zowel in België als wereldwijd te steunen. Want kinderrechten worden nog te vaak geschonden.
Daarom doen wij een warme oproep aan de Vlaamse advocatenkantoren om op dinsdag 18 december “1 Hour for Life” te werken voor kwetsbare kinderen.

Op dinsdag 18 december staat 1 uur werken volledig in het teken van SOS Kinderdorpen. De waarde van dat uur x het aantal medewerkers in uw kantoor gaat integraal naar SOS Kinderdorpen. 
 
De opbrengst gaat dit jaar naar het Simbahuis in Liedekerke waar SOS Kinderdorpen een nieuw en innovatief type opvang introduceert voor jonge kinderen. Lees meer informatie over het project.

Schrijf u in bij ‘bedrijf’. U ontvangt van SOS Kinderdorpen het nodige visuele materiaal zoals een gepersonaliseerde poster die u kunt afdrukken en het logo van de actie dat u op uw website, LinkedIn-kantoorpagina of Facebook-pagina kan plaatsen. Apart registreren op de site van Music for Life is niet nodig. De OVB heeft dat voor de gehele Vlaamse advocatuur al gedaan.

Overtuig dus uw confraters op kantoor om mee te doen!