Consumenten en geldproblemen

Online contracten

Schoenen, boeken, kleding, wasmachines, vliegtickets, verzekeringen … U kunt het allemaal online kopen in enkele muisklikken. Erg handig, maar niet elke webshop heeft even transparante of begrijpbare voorwaarden. Dat is nochtans belangrijk, zeker als het misloopt of om grote aankopen gaat. Een advocaat maakt u wegwijs en geeft u praktisch advies.

Meer weten

Schulden

Verkeerde beslissingen, pech of financieel wanbeheer kunnen leiden tot schulden. Slaagt u er niet in zelf uit deze moeilijke financiële situatie te geraken, dan kunt u een collectieve schuldenregeling opstarten. Meestal krijgt u een advocaat toegewezen als schuldbemiddelaar. Hij helpt u via een afbetalingsplan uw schulden af te lossen.

Meer weten

Gezondheidsrecht

De medische wereld staat niet stil. Artsen zijn steeds meer gespecialiseerd en patiënten stellen steeds hogere eisen aan hun gezondheidszorg. Maar ook in de gezondheidszorg is er sprake van (gerechtelijke) procedures en juridische aspecten. Denk bijvoorbeeld aan medische fouten. Bijstand van een advocaat is in dat geval geen overbodige luxe.

Meer weten