Strafrecht

Verkeersovertreding

Als u voor de politierechter moet verschijnen wegens een inbreuk op de verkeerswet doet u er goed aan een advocaat in te schakelen. Hij heeft de kennis en ervaring om u optimaal te verdedigen en sterke argumenten aan te halen. Dat kan een verschil maken voor de straf die u krijgt.


Meer weten

Diefstal & geweld

Diefstal, aanranding, stalking, geweld … Zeer onaangename ervaringen die diepe sporen nalaten. Aangifte doen bij de politie is noodzakelijk om een strafprocedure op te starten zodat de dader gevat en bestraft kan worden. Een advocaat staat u als slachtoffer bij.
 

Meer weten

Verhoor verdachte

Schuldig of onschuldig, bij een politieverhoor wordt u het best bijgestaan door een advocaat. Die kan u wijzen op uw rechten en plichten en helpt u een gestructureerde verklaring af te leggen. Want alles wat u zegt, kan tegen u gebruikt worden.

Meer weten

Minnelijke schikking

Als u de verkeersregels overtreedt, komt u er vaak vanaf met een geldboete onder de vorm van ofwel een onmiddellijke inning ofwel een minnelijke schikking. Ook voor andere strafbare feiten die de fysieke integriteit niet aantasten, denk aan financiële misdrijven, is een minnelijke schikking mogelijk.

Meer weten